Klantenbeoordelingen

 • Nu is het mijn tijd pakket

  Ik heb een heel fijne massage-behandeling gehad bij Cathy ❤️ Graag tot de volgende keer! 🤩
  17-9-2023
 • Nu is het mijn tijd pakket

  Wil je een engel ontmoeten? 💖 Maak dan een afspraak met Cathy voor jouw spirituele reis 💥 Prachtige mooie ervaring met heel veel inzichten, leermomenten en ervaringen 🎋🎋 van mij krijg je een dikke 10!!! Liefs Sandra 🥰
  17-9-2023
 • Ongelooflijk

  Deze dame heeft mijn ziel aangeraakt , hoewel ik zelf al jaren bezig ben met het spirituele heeft zei de opening gevonden naar een van mijn overleden dierbare. Ik voelde haar wel maar ik zie haar niet . De manier hoe Cathy haar na deed was ongeloofelijk . Ik zag mijn lieve omatje weer even terug in haar . Je hebt me geraakt lieverd 🥰 Dankje dankje dankje
  16-9-2023
 • WhatsApp reading.

  Dit is zo'n groot kado voor mij geweest! 'Het is maar een kaartlegging', zou je denken. En hoe kan zij dat nou weten. Nou bij mij is er zoveel gaan stromen!!! De hele connectie die je maakt met Cathy is op onbewust niveau al zo waardevol! Ik hoop dat heel veel mensen dit ook zo kunnen ervaren. Want ze brengt je echt een stapje verder. Je hebt echt een krachtige energie door alle woorden heen voelbaar!! En voor een mooi klein prijsje, 999 ook nogeens symbolisch. Ik weet zeker als ik nogeens vast loop dat ik nog een reading ga boeken!
  15-9-2023
 • Vlinder hangertje

  Ik had een vlinder hangertje gewonnen bij Cathy. Ik ben er zo blij mee, ik draag hem heel vaak, zo mooi is het hangertje.
  13-9-2023
 • Reading

  Ik had een reading gewonnen van Cathy via TikTok. Ik kreeg drie uitgebreide voice memo’s waarbij ze uitleg gaf over de kaarten die waren gelegd. Was erg bijzonder. De legging was voor de 3 komende maanden.
  13-9-2023
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *
8+ =